Dr. Katherine Horton/Emberiesség elleni bűncselekmény




A hősök köztünk vannak...
Ma még célszemély, áldozat a nevük.

Ezt a blogot dr. Katherine Horton ihlette meg, aki életét az igazság felderítésének szentelte. Nem ő választotta ezt az utat, egy pszichopata és elavult rendszer kényszerítette őt erre. Őt és még nagyon sok embert szerte a világon. Köztük engem is. Egy pszichopata rendszer, mely érzi a végét, és mind dühösebben támad. Mint mindenki, aki a vesztét érzi. Már nem válogat sem az eszközökben, sem az áldozatokban, csak egy számít: minél több embert megkínozni, megnyomorítani, majd ha ráuntak a szadista játékaikra, és teljesen tönkretették áldozatukat, nem marad más hátra, mint megölni. És még egy cél vezérli őket. Mivel ők nélkülözik azokat az értékeket, amellyel egy tiszta lelkű ember rendelkezik, azon vannak, hogy minél több embert lealjasítsanak a saját szintjükre.  Beszervezik őket, és kiképezik, hogyan üldözzenek, kínozzanak ártatlan áldozatokat. Arra még nem jöttem rá, mi az első lépésük, hogyan környékezik meg az embereket. Vajon hogyan érik el, hogy az áldozat hozzátartozói, munkatársai, szomszédai egyik napról a másikra szadista őrültté váljanak, és életük egyetlen értelme áldozatuk kínzása, halálba üldözése legyen. Talán majd egy napon kiderül. Jó lenne megérni azt a napot.
 A civil spiclik, akik az áldozat barátai, hozzátartozói, munkatársai közül kerülnek ki, hetente összejöveteleket, megbeszéléseket tartanak. Megtanácskozzák, hogy azon a héten milyen módon, milyen eszközökkel kínozzák áldozatukat. Természetesen mindezt egy ügynök vezeti, ő osztja ki a részfeladatokat. Például egyik munkatárs azt a feladatot kapja, hogy jelentse, hány órakor ér be az áldozat a munkahelyére, a szomszédságból kikerült civil spicli addig betör hozzá, és szennyezi vagy mérgezi ételét. Idegen tárgyakat is elhelyeznek, valamint apró, jelentéktelen dolgokat eltüntetnek. A másik munkatárs feladata, hogy megtudja az áldozattól, hol szokott vásároni, mit csinál munka után. Az ügynök az információk birtokában utcaszínházat rendez.
 Mint írtam a blogot elsősorban dr. Horton hősies küzdelmének szentelem, aki egymaga nekiment ennek a minden részében rothadó, széthulló, ám sajnos, még így is erős rendszernek.
 Közben elmondom a saját történetemet is. Azt, hogy miért vált egy vidéki tanárnő ennek a rendszernek az áldozatává, talán soha sem sikerül megtudnom. Azt tapasztaltam, hogy az ember saját ügyét soha sem képes olyan tisztán átlátni, mint kívülállók, akik hideg fejjel olvassák ezeket a sorokat. Mert elragadnak az indulatok, mint általában mindenkit, akit égbekiáltó igazságtalanság ér. De ha leírom, talán sikerül egy kicsit közelebb kerülnöm az igazsághoz.
 Az áldozatokat elszigetelik egymástól, nehogy kiderüljön az igazság. Ezért a mai napig nem sikerült elérnem dr. Hortont. A kommunikáció valószínűleg mindkét irányban blokkolva van. A posta, e-mail megszűrve, ellenőrizve kerül az áldozatokhoz.
 Az egyik áldozat elmondása szerint Budapesten van egy negyedosztályú hackercsoport, akiknek az a feladata, hogy felkutassák az áldozatokat, és jelentéseket tegyenek tevékenységükről a rendőrségen. Itt megjegyezném, hogy az áldozatok, ahogy a nevük is mondja, nem bűnözők, ezért csak nyugodtan jelentsenek a civil spicli hackerek, amit csak tetszik a kedves rendőröknek. Talán a végén még felülkerekedik a jobbik énjük, és tesznek is valamit az igazi bűnözők ellen. Ezt a saját nevemben mondom ugyan, de szerintem a többi áldozat is így érez.
 De ez nem minden!
 Azt is meg tudják tenni, hogy áloldalakat hoznak létre, amelyeket csak a célszemély lát, és aki abban a hiszemben van, hogy üzenete eljutott a címzetthez, közben pedig már régen megsemmisítették, vagy még rosszabbat tettek, másikat írtak helyette, és azt juttatták el.
 És ez még mindig nem minden!
 Arra is képesek e pszichopata rendszer kiszolgálói, hogy e-maileket, üzeneteket küldjenek az áldozat nevében a saját IP-címéről egy másik áldozatnak. Természetesen az a céljuk, hogy összeveszítsék, lejárassák a kiszemelt áldozatot, és pletykaszinten megrágalmazzák.  Ehhez nagyon bőséges eszköztáruk van, és sajnos, úgy tűnik, működik.
Ezt azért írtam le, mert nem tudom, hogy hány kamu blogot hoznak létre, hogy lejárassák az enyémet, és megakadályozzák az áldozatok egymás közötti kommunikációját, bizalmatlanná tegyék őket egymás iránt. Mint írtam, én csak egy vidéki tanárnő vagyok, járatlan az informatika világában, így nem tudom kivédeni a hackertámadásokat. Ezért bízom a többi áldozat tudásában ilyen téren, és józan ítélőképességében, hogy felismerjék, ki milyen szándékkal közelít feléjük.
Dr. Horton minden egyes ellene intézett támadásról beszámol egy közösségi oldalon. Mivel minden szinten blokkolják a kommunikációt, úgy döntöttem lefordítom és közzéteszem bejegyzéseit.Sajnos, mivel nem tudom elérni, beleegyezését sem tudom kérni ehhez, de ha nem járul hozzá, remélem, megtalálja a módját, hogy mégis valahogyan jelezzen.  Elvégre az embereknek joguk van az információhoz, és ha hallgatunk, talán soha sem derül ki az igazság.
Lássuk hát az igazságot!


A szervezett zaklatás
 Azok számára, akik olvasták blogjaimat, vagy érintettek a témában, már világos, hogy mit jelent a szervezett zaklatás nevű jelenség. Ez egy valóságshow-szerű találmány, amelyet azért alkottak meg, hogy katonai fegyvereket és gyógyszeripari készítményeket teszteljenek a gyanútlan lakosságon, miközben élőben közvetítik az interneten a kiszemelt ember minden reakcióját. Egyfajta akváriummá válik a célszemély otthona, mely csak egy kiválasztott csoport részére látható. Általában a hozzátartozók, szomszédok, munkatársak a boldog kukkolók, és persze, a kísérlet megtervezői és kivitelezői.
 Nos, ennek a kísérletnek áldozata dr. Katherine Horton, jómagam és még számtalan áldozat. Sokan nem is tudják, mi történik velük, csak érzik, hogy mesterségesen megbetegítik őket, elidegenítik családjuktól, környezetüktől, és nincsenek tisztában azzal, hogy emberiesség ellenes bűncselekmény áldozatai. Törvénytelen, hajmeresztő emberkísérletek áldozatai. Honnan is tudhatnák?
Hátha ez a blog is segít, hogy egy lépéssel közelebb kerüljünk a felismeréshez. Bár tudom, ez önmagában még nem elég.
 Elektromágneses, skaláris, pszichotronikus fegyverek
Ennek a témának én nem vagyok szakértője. Annyit tudok, amennyit az intereten olvastam az áldozatok beszámolóiból, valamint némi szakirodalmat is átböngésztem. De nem vagyok fizikus. Ezeket a fegyvereket Teszla-fegyvereknek is nevezik, mert az ő elmélete alapján fejlesztették ki. Nem halálos fegyverként is szokták emlegetni, de ez nem fedi a valóságot, mert ha nem is okoz azonnali halált, az áldozat élettartamát jóval megrövidíti, hiszen rákot, leukémiát, autizmust és még sok betegséget képes előidézni. Tehát lassan ölő fegyverek. Bár, ha a kínzások elől menekülve az áldozat az öngyilkosságot választja, akkor ez utóbbi állítás sem igaz.
 Mivel dr. Katherine Horton részletesen leírja, hogyan kínozzák ezekkel a fegyverekkel, néhány szóban összefoglalom, milyen elven működnek. De ezt is csak laikusként teszem, annak alapján, amit olvastam.
 A kísérleti embereket altatógázzal elkábítják, majd megcsipelik az öntudatlan áldozatot. Ezek újfajta, nem hagyományos csipek. Szabad szemmel nem láthatóak, bár itt is ellentmondásosak az áldozatok vallomásai. Általában a fej különböző pontjait csipelik meg: szem, fül, agy, tarkó. Ennek köszönhetően hangokat tudnak irányítani az áldozat fejébe, fülzúgást okoznak, mely annak a jele, hogy támadják a központi idegrendszert. Ennek következményeit nem is kell mondanom: memóriavesztés, Alzheimer-kór, miegyéb. Továbbá: torok, végtagok, szív tájéka, nemi szervek, mellyel távmegerőszakolják az áldozatokat.
 Igen. Ilyen is van. Ez már nem kísérlet, hanem a pszichopaták perverzióinak kiélése. Mert megtehetik. A rendszer lehetővé teszi számukra. És az áldozatot támadják minden lehetséges módon, ha panaszt mer tenni. Mert hova is megy az ember, ha megbetegszik? Orvoshoz, nem igaz? Tőlük vár segítséget. Közben nem tudja, hogy neve a kísérleti alanyok listáján van, és az orvosok már parancsba kapták, mi a teendő, ha egy célszemély megjelenik. Nevük a halállistán van, és az egészségügyi dolgozók közül a beavatottak már tudják, hogy az áldozat számára nincs segítség. Sorsa már régen megpecsételődött. Meggyőzik áldozatukat, hogy  elmebeteg, skizofrén és gyógyszeres kezelésre szorul. És kezdődhet az új tudatmódosító gyógyszerek tesztelése.
 Az áldozatot bárhol elkábíthatják. Megfigyelik szokásait, hogy melyik útvonalakon közlekedik, és itt elhelyezik az altatógázt. De saját otthonában is megtehetik, ha sikerül a hozzátartozókat beszervezni, mint az én esetemben történt. A csipelés nagyon rövid időt vesz igénybe, és az áldozat nem is sejti, mi történt vele.
A csipelést követően úgynevezett skaláris hullámokat irányítanak az áldozatra, valószínűleg műholdak vagy mobiltornyok segítségével. Erre szakosodott hackerekkel végeztetik ezt a részét a kísérletnek, akik bemérik a célszemély csipjének gps-ét, és így okoznak fájdalmat az áldozatnak. Égési sérüléseket is, valószínűleg mikrohullámok segítségével. Ennek már kisebb a hatótávolsága, úgyhogy ez a beszervezett civil spicli szomszédok feladata. Végzik is lelkiismeretesen. 😊
Nézzük hát ezek hatását az életben:
 (A fordítás nem szó szerini és nem tartalmaz mindent, csak azokat a részeket emeltem ki, melyek tükrözik e jelenség embertelenségét, gyilkos mivoltát.)


Dr. Katherine Horton@Stop007orgA belga egyetemen szerettem volna bemutatni a csipek kisugárzását, de az ügynökök ellopták a felszerelésemet, a mérőeszközeimet.
Dr. Katherine Horton@Stop007org
Felhívás a célszemélyek számára! Az alábbi link a peranyagot tartalmazza
https://stop007.org/home/burning-down-the-house/affidavit-collection/ …
Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.24. Budapest

Ezek a torzszülött támadók attól érzik magukat férfiaknak, hogy nemi erőszakot követnak el nőkön a nemi szervekbe ültetett csipek segítségével. Ezért támadnak ennyire agresszívan. A fejemet és a szívemet is folyamatosan támadják. 

A támadás a csipeket aktiválja:

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.24.  Budapest 

A szervezett zaklatás a nemi erőszakra épül, mert megtervezői szadista szexuális ragadozók, perverz pedofilok. Rájuk az jellemző, hogy mind erősebb fájdalmat szeretnének okozni az áldozatuknak, mert ez jelenti számukra a kielégülést. Ezért fokozódnak a támadások.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.24.  Budapest 

Nagyon erősen támadnak pulzáló lövedékkel energia géppuskából. A lövedékek hangos koppanása hallatszik a fém és üveg tárgyakon. Éles fájdalmat érzek a szememben, valószínűleg azt célozzák. A testem különböző pontjait úgyszintén. Ezek a f**fejek azt képzelik, hogy Csillagháborúsdit játszanak.

Dr. Katherine Horton@Stop007org2018.05.25. Budapest

Erős támadás ébresztett álmomból, melyeket az ügynökök által beépített csipek okoznak. Egész nap égő fájdalmat éreztem a fejemben. Erőteljes kínzások csipek által. Óránként gépfegyverszerű lövéseket irányítottak a fejembe.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.25. Budapest

Reggel és délután távmegerőszakoltak. Egyes pszichopata ügynökök ily módon szeretnének bizonyítani a munkahelyükön. Közben idős zaklatók követtek, öntelt fiatal zaklatók figyeltek, majd egy étteremben két kövér stalker lefényképezett. 

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.26.  Budapest 

Az idős zaklatók az úgynevezett "kezelők" (handlers) képezik ki a fiatal zaklatókat. Mind fiatalabb korban kezdődik átnevelésük! Egyfajta zaklatóiskola kezd létrejönni, ahol a fiatalokat megtanítják kegyetlenkedni.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.26. Budapest

Magyarországon minden hatodik embert beszerveztek,Stasi-besúgók, civil spiclik lettek. Ezek a torzszülöttek sok pénzt keresnek a mobiltelefonos zaklatással. Ráirányítják telefonjukat az áldozatra, majd a csipek segítségével bemérik helyzetüket, és jön a skalárhullám, mellyel erős fájdalmat képesek okozni. A társadalom minden rétege érintett. Mindenki hasznot húz az áldozatok kínzásából. 

Dr. Katherine Horton@Stop007org Budapest 

Európai körutamon megfigyeltem, hogy midenütt ugyanaz a népirtás folyik: beszervezik a célszemély szomszédait, környezetét, ellátják őket ezekkel az új fegyverekkel (DEW). és lehetővé teszik, hogy támadják az áldozat különböző testrészeit: nemi szervét/agyát/szívét stb., amíg meg nem betegszik. A gyógyszeripar részére ez sok pénzt jelent.

Dr. Katherine Horton@Stop007org Budapest

A zaklatók, akik mindenhová követnek, az önbecsülés hiányában szenvedő és bizonyítani vágyó embertípus szomorú keverékei.Sajnos, nagyon fiatalokat is beszerveznek, akiket ezután agymosásnak vetnek alá. Már ilyen fiatalon sérülnek.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 

A zaklatókat 5 csoportba sorolnám: 

1. izgalomra vágyó vén hülyék

2. öntelt, bizonyítani vágyó középkorú agymosottak

3. hasznos idióták

4. egyszerű munkásemberek

5. gyerekek, akik azt hiszik, hogy ez egy játék, és jól akarnak teljesíteni. 

Dr. Katherine Horton@Stop007org Budapest 

A távmegerőszakolás elsődleges célja nem a kísérletezés, hanem befolyásos emberek szórakoztatása.

- Önkielégítést végeznek az áldozat szenvedése láttán - mondja Katherine. 

- Perverz disznók - mondom én.

Dr. Katherine Horton@Stop007org Budapest

Ez az oka annak, hogy a legtöbb célszemély, így én is, híres emberek áldozata. Ezek az emberek azért üldözik, kínozzák a kiszemelt embereket, hogy még híresebbé és befolyásosabbá váljanak.Így jutnak feljebb a ranglétrán. 

Míg ezeket a sorokat írom erős támadásnak vagyok kitéve. Folyamatosan lőnek rám géppuskás pulzáló energia lövedékkel és mikrohullámú fegyverekkel a szomszédok itt, Magyarországon.Ugyanezt éltem át Angliában, Svájcban, Belgiumban, Olaszországban, Spanyolországban. 

Egy áldozat megjegyzése: Miután megbetegítik áldozatukat, az orvosok általában a legdrágább kivizsgálásokat ajánlják. Ez különösen a vesére vonatkozik. 

Másik áldozat szerint kimaradt a zaklatók csoportosításából a pszichopata bosszúszomjas stalker, aki gazdag családi háttérrel rendelkezik, és általában valamelyik őrző–védő cég tulajdonosa. Számára könnyű az áldozat teljeskörű megfigyelése, elvégre ez a munkája, és megvan a kellő felszerelése is hozzá. Betechnikázza az áldozat lakását, és állandóan követni tudja tevékenységét. Még az utcán is a térfigyelő kameráknak köszönhetően. Az áruházakban, postán, orvosnál, kórházban, szóval mindenütt. 

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.27. Budapest 

Géppuskás pulzáló lövedékkel célozták a fejem egész éjjel. Vastag alumíniumból készült takaróval védekezem, és minden éjjel úgy alszom el, hogy hallom a lövedékek koppanását az alumíniumon. 

A bűnszervezet  az erkölcstelen emberek kiszolgálója, azok érdekeit védi úgy, hogy tönkreteszi, megsemmisíti azokat az embereket, akik valamilyen értéket képviselnek.             

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.27. Budapest 

A szervezett zaklatás keretein belül gyerekkereskedelem is folyik. Azon kívül, hogy ártatlan embereket kínoznak az új, tesztelési fázisban lévő energiafegyverekkel, gyerekeket rabolnak el, és adnak el rabszolgának. 

Az eltűnt gyerekek száma mind nagyobb.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.27. (12.20) Budapest

Nagyon erős géppuskás pulzáló lövedékkel támadnak a szomszédok. 

Emlékeztető a célszemélyek számára:

Készítsetek képeket a szomszédos házakról a műholdas felvételek segítségével!

Hackertámadás ért, amikor az egyik internetes oldalt szerettem volna megnyitni. Megpróbálták átvenni a gépem irányítását, átirányítani a saját gépükre. 

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.27. 21.00 Budapest 

Az egyetemi éveim alatt feljelentést tettem nemi erőszak kísérletéért, és habár megneveztem a tettest (az egyik előadó), mégsem történt semmi. Nem vizsgálták ki az esetet.

Amíg ezeket a sorokat írom a szomszédok ismét géppuskás pulzáló lövedékkel bombázzák a fejem. Főleg a szemem, a térdem és a csípőm célozzák.

                                                                                                           Ezek a csipek ilyen kicsik:
http://futurepredictions.com/2011/06/future-predictions-all-humans-to-have-microchip-rfid-implants-by-2017/

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.28. Budapest

A nem hagyományos csipek segítségével zaklatóim megpróbálják irányítani a testemet. Mozgatni tudják akaratom ellenére minden testrészemet.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.28.  Budapest 

Jó hír: A civil szervezetek képesek  véget vetni ennek a terrornak. Elérkezett az idő, hogy megtegyük a feljelentést emberiesség ellenes bűncselekmény vádjával. Másképpen nem tudjuk megállítani az agresszorokat, csak ha kényszerítjük őket! 

"Senki sem követhet el nagyobb hibát, mint az, aki nem tesz semmit, mert arra hivatkozik, hogy úgyis keveset tehet" - Edmund Burke.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.28.  Budapest

A bűnszervezet arra törekszik, hogy az emberek fegyvertelenek legyenek, és ne tudjanak védekezni az általuk használt DEW-fegyverek ellen. Ilyen módon kiforgatják az embereket a vagyonukból, földönfutókká teszik őket. Csak a civil szervezetek és a katonaság képes megállítani ezeket a bűnözőket!

Szerző megjegyzése: Sokan érzik, hogy, hogy valami készül a civil lakosság ellen, ezért igyekeznek megvédeni alkotmányos jogaikat. Amerikában ugyanis a törvény engedélyezi a fegyvertartást. Most még csak néhány emberen tesztelik az új, Teszla-fegyvereket, de nyilvánvalóan nem azért fejlesztették ki, hogy porosodjon valahol, hanem tömegek ellen fogják őket használni, miután letesztelték a célba vett védtelen embereken azok hatását.Persze, hogy az a cél, hogy ha majd nyíltan kezdik támadni a lakosságot, ne legyen az embereknek mivel védekezniük. Nos, mint mondtam néhányan érzik a veszélyt, és tiltakoznak:
És azok, akik bedőltek az agymosásnak:
Nem ítélhetjük el őket sem, hiszen honnan tudhatnák, hogy egy gondosan megtervezett "színdarab" az, amit látnak. Csak az érintettek tudják, hogy a Teszla-fegyverekkel kényszeríteni tudnak bárkit, hogy  gyilkossá váljon. Hihetetlennek tűnik, de igaz. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy tudta és akarata ellen cselekszik, mert annyira befolyásolják elméjét, hanem addig kínozzák ezekkel a fegyverekkel, amíg azt nem teszi az áldozat, amit elvárnak tőle. Egy kamasz egyébként is ingatag lelkiállapotú, sérülékeny, könnyen megtörik. És már nézhetjük is a tv-ben, hogy újabb áldozatokat szedett az iskolai lövöldözés. 
A színdarab utolsó előtti felvonása: fegyverellenes tüntetések.
Utolsó felvonás: fegyvertelen lakosság, könnyű célpontok.

 Dr. Horton: "Csak a civil szervezetek és a katonaság képes megállítani ezeket a bűnözőket!"

Szerző megjegyzése: Reméljük, hogy megteszik, még mielőtt végeznek velünk, vagy olyannyira tönkretesznek, hogy azt, kívánjuk,  bár inkább végeznének velünk. Nekem a központi idegrendszeremet támadják, különösen éjjel, de annyira, hogy ébredéskor néhány pillanatig nem tudom, hol vagyok, és nem emlékszem semmire. Majd visszatérnek az emlékek. Most még visszatérnek. Nappal is támadnak.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.28.  Budapest

Mindenkinek meg kell tudnia, mennyire veszélyes az, amit ezek a bűnözők tesznek ( az egészségügyi dolgozók, az ügyvédek, a rendőrök, vagyis az egész társadalom). Ezeket a pszichopata torzszülötteket csak erőszakkal állíthatjuk meg!

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.28.  Budapest

A rendszer célja, hogy irányítani tudja az embereket minden téren: Mozgásukat, gondolataikat, cselekedeteiket. Meggyőződésem, hogy a lakosság legnagyobb része meg van csipelve, és tudatmódosításon esett át.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.28.  Budapest

Szemtanúja voltam, amint saját szüleim önmagukból kifordulva ellenem fordultak, mert tudatbefolyásolás alatt voltak. És azt is tanúsíthatom, hogy egyetemet végzett emberek retardált szintre süllyedve zaklatóvá válnak.

Szerző megjegyzése: Akár saját magamról is írhatnám e sorokat. Nekem emlékfoszlányaim vannak arról, amint a tulajdon szüleim, akikkel mindig is jó volt a kapcsolatom, segítettek a zaklatásomat levezénylő ügynököknek elkábítani, majd valószínűleg megcsipelni. A csipelésben nem vagyok biztos, azt nem tudhatom, csak arra emlékszem, hogy lefogták a fejem, majd teljesen elveszítettem eszméletem. Úgy rémlik, néhány munkatárs is asszisztált közben, de nem vagyok benne biztos, mert összemosódtak az arcok ebben a félig kábult állapotban. Feltételezem, hogy altatógázt használtak.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.28.  Budapest

Nyomós okunk van hinni, hogy világszerte a katonaköteles férfiak évekkel ezelőtt meg lettek csipelve, és tudatmódosításon is átestek. Elegendő egy mobiltelefon-hívás, és a tudatalattiból felszínre kerülnek azok az utasítások, amelyekkel irányítani tudják őket.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.28.  Budapest

Fájdalmas felismerésre jutottam: ennek az embertelen "programnak" a levezénylői tartósan agykárosodott emberek, akiken nincs segítség. Meg kell őket állítani!

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.28.  Budapest

A békés civil szervezetek és a katonaság célja ugyanaz. Amíg nem tudjuk újjáépíteni a rendszert, a meglévőt kell jobbá tennünk. Első lépés: felderíteni a bűnszervezet kilétét, hátterét. Majd bíróság elé állítani őket. Ebben az áldozatok tanúvallomása kulcsfontosságú.

A háború hazugságokkal kezdődik, a béke az igazság felderítésével  - Julian Assange.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.05.31. Külföld

Ma úton Zürich felé követtek a zaklatók. Nem maradhattam a lakásomban annyira könyörtelenül támadtak energiafegyverekkel. Szállodába mentem, de oda is követtek fiatal zaklatók hordái. A szállodában folytatták a lövöldözést ezekből a nem hagyományos fegyverekből.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.06.01. Külföld

A zaklatóim követtek engem a Magyarország-Ausztria- Svájc útvonalon egészen a szállodáig. A lövedék éles hangja, mely eltalálta a mellettem lévő tárgyat, jelezte, hogy megtaláltak. Ezután egész testemet támadni kezdték  gépfegyveres pulzáló energialövedékkel. Újra megtették velem! 

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.06.01. Külföld

A múlt éjjel a szállodába menekültem a fiatal baseball sapkás Audival és BmW-vel közlekedő 18 éves üldözők elöl, akiket ezért az aljas munkáért a jelek szerint busásan megfizetnek. 

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.06.01. Külföld

A gépfegyveres pulzáló energialövedékkel való támadás folytatódott a szállodában. Alumíniummal árnyékoltam magam, és ezen jól hallható a lövedékek koppanása.A hotel 9. emeletén Badenben volt. Nem tudom megállapítani, honnan származnak a lövések.

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.06.01. Külföld

Reggeli közben a szálloda előtt parkoló autóból támadtak. Tizenéves zaklatók járőröznek állandóan a szálloda előtt. Hazamentem néhány holmimért, mielőtt továbbmenekülnék. A támadások folyamatosak, most kényszerített tüsszögéssel kínoznak.

Szerző, 2018.06.02. szombat
Egész éjjel erősen támadták a fejem, főleg a füleimet. Olyan érzés, mintha egy fogorvosi fúró zúgna a fülemben, fejemben. Erős fej- és állkapocsfájást okoz. Reggel  tovább folytatódott a kínzás kiegészítve erős forró késszúrásszerű érzettel a fejemen, főleg a fejem tetején és a tarkómon. Valószínűleg gépfegyveres pulzáló energialövedékkel lőhettek rám a szomszédok vagy a munkatársak, akik a mai napig szervezett zaklatásom aktív résztvevői. A szomszédokat és munkatársakat busásan megfizetk ezért az ügynökök. Az egyik zaklató munkatárs  dicsekedett a tanári szobában mindenki előtt azzal, hogy már hónapok óta figyel éjjelente, és csak akkor alhatom, ha ő megengedi. De női zaklatók is vannak szép számban a munkatársak között.
A nap folyamán többször érte nagyon durva támadás a fejemet, és a zúgatás hatására többször kerültem önkívületi állapotba. Mindössze néháy órát voltam ébren. 

Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.06.03. Külföld
A házamban óvóhelyet alakítottam ki alumíniumból és fémből. A tető még nincs befejezve. Máris lőnek rám gépfegyveres pulzáló energialövedékkel.Hallom a lövedékek koppanását a fémen.Nagyon rős lövedékkel találtak el.


Dr. Katherine Horton@Stop007org 2018.06.04. Külföld
A szomszédok úgy gondolják, hogy mivel az ügynökök védik őket, és sokan vannak, nem lehet őket bíróság elé állítani. Tény, hogy mindnyájan összeesküvők, felelősek a kínzásért, a gyilkosságokért és az emberiség elleni bűncselekményekért. A feljelentési űrlapok készen állnak mindaddig, ameddig szükséges.

Szerző, 2018.06.04. hétfő
Délelőtt nem volt internetem, pontosabban a számítógépnek nem sikerült csatlakoznia, mert hackerek megakadályozták. A gépemet két zaklató hackercsoport ellenőrzi, és ha fontos üzenetet kapok, megsemmisítik, törlik. Gondolom, ez történt ma is, mert délután ismét volt internetem. Az egyik hackercsoport gond nélkül bejár a házamba. Valószínűleg, míg a munkahelyemen voltam, törölték az e-mailokat. Bizonyíték híján nem tudom, mit tehetnék.
Szerző, 2018.06.06. szerda
Ma a munkahelyemen a fejemet pulzáló energiafegyveres támadás érte női zaklatók által. Néhány percig azt hittem, hogy elvesztem eszméletemet. A segédszemélyzet is részt vett az ellenem irányuló támadásban.
Minden lépésemet ismeretlenek figyelik, és rám irányítják mobiltelefonjukat. Még mindig nem értem pontosan, miért teszik.
Mind több információm van az új fegyverek teszteléséről ártatlan embereken. Persze, sok a félrevezető információ is. Mégis döbbenetes, hogy már évtizedek óta kínoznak halálra embereket úgy, hogy a környezetük nemcsak közömbösen végignézi az áldozat kínszenvedését, haláltusáját, hanem aktívan részt vesz annak meggyilkolásában.
Befolyásolás alatt lennének?
Egy amerikai igazságfeltáró szerint nem tudják az agyat teljes mértékben manipulálni. Érzelmeket képesek ugyan kiváltani, de a döntés még mindig az emberek kezében van.
https://www.facebook.com/debra.j.gordon.37/videos/10216742582060100/?t=19
Dr. Katherine Horton, 2018.06.08 at 3:17am, Svájc
Lövések az agyamon keresztül, amíg telefonáltam az ebédlőben. Sorozatos lövések a fürdőben. Erőszak. A fejemben lévő csipek általi kínzás. Reszketek.
Ismét erőszak. Fájdalmas kínzások sorozata. Lövések.

Dr. Katherine Horton, 2018.06.08 at 3:19 (continued)
Erős lövések érték az anyaméhemet. Mesterséges duzzanat a lábamon. Azarcomat mikrohullámokkal támadják, láthatóak a nyomok, a bőrelszíneződések. Fájdaloma hallójáratokban, a hallásom érzékennyé válik a zajokra. Majd a fejemben lévő csipekkel kínoznak.
A géppuskás lövedékekkel tegnap 3 órakor kezdtek támadni. Hangos koppanások a fémmel körülvett irodámban. 3-5-ig támadnak leginkább, amikor dolgozom.
A pszichopaták mozgatni tudják a kezemet, az ujjaimat, valójában az egész testemet. Valószínűleg új, fejlesztés alatt lévő csipek segítségével.
Arra gyanakszom, hogy Oxfordon kamerákat helyeznek el a nők szobájában, és egy férfiak számára fenntartott oldalon  ezek az 50-60 éves perverz pszichopaták így kukkolják a nőket és közben maszturbálnak.
Ezek után merő véletlen lehet, hogy
1. majdnem megerőszakoltak az egyetemen
2. megcsipeltek
3. üldöztek
4. megsemmisítették a kutatómunkám eredményeit
5. meghiúsították üzleti próbálkozásaimat
6. megölték a nagyszüleimet
7. naponta megerőszakolnak
8. géppuskás lövedékekkel támadnak
Ezek a pszichopata őrültek bűnszervezetekbe tömörültek, és még egy kivégző osztaguk is van a zaklatók mellett. Klubjaik vannak, ahol kiélhetik perverzióikat. (Feltehetően itt nézik az illegális felvételeket, amelyek az áldozatok otthonában készültek -szerző).
Dr. Katherine Horton, 2018.06.08. at 5:38am
Egész éjjel kínoztak a fejemben lévő csipekkel, valamint a vaginálissal 3-szor naponta megerőszakoltak. Az óvóhelyen kívül folyamatosan lőnek rám géppuskés lövedékekkel. Egyes lövedékek áthatolnak az óvóhely falain. Megpróbálok most kicsit aludni.
Dr. Katherine Horton, 2018.06.09.
Gépfegyveres támadás ért a fémmel körülvett óvóhelyemen. Egész nap támadtak, beleértve a fürdőszobában töltött időt is. A támadók élvezik, ha megalázhatják az áldozatokat.
Dr. Katherine Horton, 2018.06.09.
Erős támadás ért az utcán. Csak a boltba mentem, amikor a fejemet kezdték támadni. A támadások után COINTELPRO/STASI-féle utcaszínházban volt részem. Nagyon sok fiatalt vontak be a mutatványba, akiket már ilyen fiatalon szadizmusra kondicionálnak. Felkészítőik, az idős torzszülött zaklatók is részt vettek a látványosságban.
Dr. Katherine Horton, 2018.06.09.
FELHÍVÁS: KÉREM, FÉNYKÉPEZZÉK LE, VAGY VEGYÉK FEL VIDEÓRA A ZAKLATÓKAT. ŐK MINDANNYIAN EGY GLOBÁLIS BŰNSZERVEZET TAGJAI, AKIKET ARRA BÉRELTEK FEL, HOGY MEGGYILKOLJÁK ÁLDOZATAIKAT. MÉRGEZÉSSEL, IRÁNYÍTOTT ENERGIÁJÚ FEGYVEREKKEL ÉS ZAKLATÁS ÁLTAL VÉGEZNEK ÁLDOZATUKKAL.
Dr. Katherine Horton, 2018.06.09.
Megfigyeltem, hogy a bűnszervezetek, hogyan képezik ki az új tagokat. A női zaklatók úgy néznek ki, mint az utcanők. Ez azért fontos, mert a feladatkörükbe tartozik az irányítók, valamint a férfi zaklatók szórakoztatása is. Felfegyverezett kis k*-k.
Dr. Katherine Horton, 2018.06.09.
Őrült támadásoknak vagyok kitéve még az óvóhelyemen is. A lövedékek hangosan koppannak a fémmel övezett irodámban. Főleg délről támadnak.
Kinyitoottam az ablakot, hogy egy kis friss levegőhöz jussak, de a támadások elviselhetetlenek. Fájdalmas lövések érték a fejemet, amíg kimentem a konyhába teát főzni.
Ezek, akik támadnak orvosi esetnek is mondható pszichopaták. Fegyveres támadás érte az egész testem. Ezeknek a torzszülött pszichopatáknak szexuális kielégülést szerez a nők és gyerekek ilyen módon történő kínzása.
Tanúsíthatom, hogy a lakosság nagy részét éjjelente drónokból lövik sugárlövedékkel, hogy rákot okozzannak nekik. A legtöbb embernek fogalma sincs erről.
Most ismét a fejemet támadják, valószínűleg csipek segítségével. És a melleimet is. A zaklatók gyakran váltogatják a kínzás módját, nehogy  megszokja az áldozat teste, és védekezni kezdjen.
Dr. Horton ismertette a titokban zajló kínzásokat az alábbi újságokkal:
@guardian @thetimes @DailyMailUK @Independent @Telegraph @PrivateEyeNews @DIEZEIT @SPIEGEL_English @faznet
És az alábbi feszólítással fordult hozzájuk:
A Londonban benyújtott zaklatási vádirat után folyamatosan kínoznak,megerőszakolnak és támadnak már két éve. Valóban senkit sem érdekel, hogyan kínoznak halálra nőket ország-világ szeme láttára?
Dr. Katherine Horton@Stop007org
🔴🔴🔴HACKING OF MY COMPUTER! EVIDENCE REMOVED!🔴🔴🔴
Fordítás: Hackertámadás érte a gépemet! Eltűntek a bízonyítékok.
Szerző: A gépem már egy ideje hackerek irányítása alatt áll. Minden egyes betűt ellenőriznek, és csak utána jelenik meg. Ha ugyan megjelenik. Tegnap óta azonban nemes egyszerűséggel lekapcsolták a gépemet az internetről. Napi 5-10 perc internetezést engedélyeznek. :)
Bizonyára óvják az egészségemet. Tényleg túl sokat lógok a neten mostanában.

Mellesleg: KIK VAGYTOK, EMBEREK?!!!!!!! ÉS MEDDIG MÉG?!!!! DE TÉNYLEG!!!!!!!!!

kÖVETELEM, HOGY 24 ÓRÁN BELÜL ADJÁTOK VISSZA A BIZONYÍTÉKOKAT!

 More2018.06.09 at 19:58
Egy erős lövedék keresztülhatolt az agyamon. Erős fejfájás követte Agykárosodástól tartok. A köztörvényessé vált szomszédoktól származnak a támadások.

Grenfell Tower: "Semmilyen újságcikk sem jelenhet meg ezekről a szörnyetegekről, pedig bizonyítanunk kellene az emberi jogok védőinek, hogy ezek az emberi alakot öltött állatok iszonyatos módon halálra kínoznak és gyilkolnak embereket a tulajdon otthonaikban."



"A műholdak az új fegyverek..."-mondja  a maffiavezér James Bondnak.
A két videóüzenet rövid tartalmi fordítása:
„2018. 06. 10. van. 15 perccel múlt hajnali három. Ezt a videót azért készítem, mert elviselhetetlenné váltak az engem ért támadások. Az óvóhelyem, melyet fémmel vettem körül, segít túlélni a támadásokat, de nem véd meg teljes mértékben.
Az áldozatokat már nem kísérletezésre használják, hanem sportot űznek a levadászásukból, sportból gyilkolnak. Amióta visszatértem Magyarországról folyamatosan és nagyon erősen támadnak géppuskából energialövedékkel. Főleg a fejemet, ezért agykárosodástól tartok.
Ma éjjel annyira fokozódtak a támadások, hogy ki sem mozdulhatok az óvóhelyemről, mintha a II. világháborúban lennék.  Itt várom, hogy ezek az őrült pszichopaták abbahagyják a lövöldözést.
Azt kell mondanom, hogy amit mi, nők élünk át, az meghaladja a férfiak elleni támadások mértékét. Őket is támadják, persze,  de nem úgy, mint minket. Az egyik férfi áldozat be is ismerte, hogy a feleségét sokkal jobban támadják, mint őt. Olyan erősen, hogy vérzést okoznak neki.
Ismételten felhívom a katonaság figyelmét arra, hogy köreikben pszichopaták élnek vissza hatalmukkal, és nőket, gyerekeket támadnak. Mi, nők nem állíthatjuk meg őket. A háború nem a nők és gyerekek ügye. Mi, nők megtettünk mindent, ami erőnkből telt, de mi nem vagyunk katonák. Ezt, a civil lakosság ellen folytatott háborút, a katonaságnak kell megállítania. Ez az ő feladatuk. Hogy megvédjék a nőket és a gyerekeket. Mi, nők, ezt nem tehetjük. Mi értesítjük a nyilvánosságot, feltárjuk a tényeket, bizonyítékokat adhatunk át a bíróságnak, de nem vehetünk fegyvert a kezünkbe, és nem harcolhatunk ilyen módon. Ez nem a mi feladatunk. Nem tehetjük.
Egyeseknek megadatott a lehetőség, hogy hozzáférjenek a legújabb lézeres és egyéb új fegyverekhez, melyek segítségével sportot űzhetnek nők megerőszakolásából. Ezeket a pszichopatákat csak a katonaság állíthatja meg.
Ezeket a bűnözőket meg kell állítani, mert nem természetes, hogy sportot csinálnak emberek üldözéséből, kínzásából, meggyilkolásából.
Minden a rendelkezésükre áll: a műholdak, a legkorszerűbb technológia és pénz, hogy tizenéveseket kiképezzenek emberek kínzására, meggyilkolására.
Fizikusként azt kell mondanom, hogy nem tudom, milyen technológiát használnak. Egy biztos: képes áthatolni a fémen, tehát valami renkívüli fegyvert fejlesztettek ki katonai célokra. Ezek a fegyverek képesek égési sérüléseket, vérzést okozni, valamint behatolva a testbe képesek szétrobbantani az ereket, belső vérzész idézve elő.
Ezek a pszichopaták, akik engem támadnak, erre lettek kiképezve. Fegyverhasználatra, hadviselésre. De csak a legalantasabbak képesek védtelen nőkre és gyerekekre lövöldözni. Ezért ismételtem kérem a katonaságot, hogy számoljon le a pszichopata bűnözőkkel, amíg nem lesz túl késő. Fogja el őket.
A nők nem vehetnek kezükbe fegyvert, és nem szállhatnak szembe ilyen módon a támadókkal. Mert nem ez a feladatuk. De vannak, akiket azért fizetnek, hogy megvédjék a lakosságot, tegyék hát a dolgukat! Ne tőlünk, nőktől várják el, hogy fegyvert ragadjunk, és harcoljunk az életünkért. Mi ezt nem tehetjük, nem tesszük!
Nekem mint állampolgárnak jogom van követelni a katonaságtól, hogy védjen meg. Védjen meg ezektól a bűnözőktől, akik ma éjjel meg akarnak ölni. Ők be tudják mérni a műholdakról közvetített jelet, mely segítségével támadják az áldozatokat.
És nem igaz, hogy az ügynökségek nem tudnak arról, mi történik. Csak tettetik, hogy semmiről sem tudnak.
A napom utcaszínházzal kezdődött.Azután megkezdődtek a gépfegyveres támadások. Próbáltam összpontosítani a feladataimra, de nem sikerült annyira támadták a fejemet. A támadásokat a fenti lakásból irányították. A szomszédok mindig részt vesznek, hiszen jól megfizetik őket alávaló „munkájukért”.
Megpróbáltam értesíteni a nyilvánosságot, újságokhoz fordulam, a periratokkal is szerettem volna foglalkozni, de ekkor megerőszakoltak. Ezután következett a szokásos kínzás: lövések a fejembe, az arcoba, majd mikrohullámokkal égették a bőröm. Majd ismét megerőszakoltak. És ez így ment egész nap. Végül elhatalmasodott a fejfájásom, rosszul lettem.
Ezért ideje lenne átgondolni egyes dolgokat. Például, hogy a férfiak kötelessége az lenne, hogy védelmezzék a nőket és a gyerekeket, nem pedig az, hogy üldözzék és meggyilkolják őket. A nők soha sem jelentettek veszélyt a társadalomra nézve. Nekik eszükbe sem jutna sportot űzni védtelen emberek levadászásából.
Az ügynökségek, akiknek elméletileg az lenne a feladatuk, hogy feltárják ezeket az esteket, nem tesznek semmit. Sőt! (...)
Mára jó üzlet lett megfigyelni az áldozatok szenvedését, és kukkolni minden lépésüket. A felvételeket ezután az úgynevezett Dark Weben árulják jó pénzért szadistáknak.
Már több, mint egy éve nem alhatom a hálószobámban, mert a katonai fegyverekkel ellátott szomszédok géppuskával támadnak.
Minden sérülést lefényképeztem, beleértve azokat is, melyeket Magyarországon okoztak nekem. Dokumentálok mindent bizonyítékként a bíróságnak
Este 11 körül olyan erósen támadtak mikrohullámokkal, hogy kénytelen voltam elhagyni a lakásomat. Ekkor utcaszínházat rendeztek.A zaklatók tizenéves fiatalok voltak, akik ezért pénzt kapnak. Minden lépésemet figyelték, és a legváratlanabb helyeken bukkantak fel.Természetesen őket is ellátták katonai fegyverekkel, és megtanították őket, hogyan kínozzák sportból az embereket. Ez a cél. Hogy a fiatalok lelkiismeret-furdalás nélkül gyilkoljanak. Ez a fegyver nagyon alkalmas erre a célra, mert nincs látványos sérülés, az áldozat csendesen hal meg, nem érzik tetteik következményeit. Egy ilyen világot építenek nekünk. Mindenki, aki hallgat, vagy elfordítja a fejét, cinkos. Amikor bekövetkezik a népirtás, nem lesz joguk panaszkodni, hiszen tudták, látták, de nem tettek semmit.
Ezért ideje tenni valamit. Világszerte mindenkinek el kell magyarázni, mi is történik. El kell mondani, hogy létezik egy titkos társaság, amelynek immár minden országban van befolyása, és irányítani tud embereket.Ez a társaság hadi fegyvereket használ civil lakosság ellen, és arra készíti fel a fiatalokat, hogy majd ha eljön az idő, lelkiismeret nélkül tudjanak gyilkolni. Ha most nem állítjuk meg őket, még erősebbek és befolyásosabbak lesznek, és az idő is nekik munkálkodik. Hiszen mind több a beszervezett ember, a civil spicli. Nekik nem érdekük e bűnszervezet leleplezése, mert akkor kiderül árulásuk.Hogy pénzért illetve szórakozásból kínoztak és gyilkoltak embereket.
Ami velem történik ebben a pillanatban az emberiesség elleni bűncselekmény, és ezek a szerveztek ezt teszik emberek millióival a világ minden országában. Az embereknek fel kell ismerniük mielőbb, hogy uganaz a bűnszervezt áll a bűncselekmények mögött, és ez azért nagyon fontos, mert az egyik taktikájuk, hogy megakadályozzák gaztetteik nyilvánosságra kerülését az, hogy egymás ellen fordítják az embereket. Ez látható az áldozatok beszámolóiból is. Amikor támadás éri őket, elkezdik hibáztatni a más származású vagy vallású embereket. Pedig ennek a bűncselekménynek nincs köze sem a származáshoz, sem a valláshoz, sem politikai hovatartozáshoz. Csak a pénzhez. A pénz áll mindennek a hátterében, mint minden háborúnak, és mint minden maffiaszerveztnek ez a mozgatórugója.
Fel kell hát ismerni az igazi ellenséget, de ez nem könnyű, mert a Stazi-módszernek köszönhetően beszervezték a hozzátartózókat, szomszédokat, munkatársakat. Amíg az áldozat velük foglalkozik, mert hát ők támadják, nem jön rá, hogy valójában kik is állnak a háttérben.
Ez a háttérszervezet annyira megerősödött ( a rengeteg beszervezett embernek köszönhetően, akik a társadalom minden rétegében megtalálhatóak, és remélhetőleg egy napon hazaárulásért bíróság elé kerülnek – szerző), hogy már csak a katonaság képes hatékonyan fellépni ellenük.
Ismétlem: nem a nők feladata, hogy fegyvert ragadjanak, ás így védjék az életüket és gyermekeik életét. Én sem vagyok hajlandó ezt tenni. Nem ez a feladatom. Nekünk, nőknek riasztani kell a társadalmat, figyelmeztetni az embereket a veszélyre, de nem a nőknek és gyerekeknek kell leszámolniuk a bűnözőkkel. Ez a férfiak dolga lenne, pontosabban a katonaságé. És ha erre van szükség első lépésként tegyenek rendet a saját soraikban. Állítsák helyre a katonaság becsületét, ne engedjék, hogy néhány pszichopata eluralkodjon. Igazi katona nem fog  fegyvert védtelen emberekre.
Mint minden háborúban a társadalom legkorruptabb és legigénytelenebb egyedei kerülnek felszínre. Ezeket a semmirekellőket fegyverezték fel, és uszították rá fegyvertelen emberekre. Olyan embereket, akik egész életükben mást sem tettek, mint kiélték állatias ösztöneiket, pornófilmeket néznek, hülyeségeket beszélnek és ráirányítják mobiljukat az emberkre. Az emberiség legalját fegyverezték fel ismét, és adtak hatalmat nekik.
Az áldozatok elszigetelése fontos e bűnszervezeteknek, mert virtuális börtönben jobban tudják ellenőrizni áldozatukat, nehogy leleplezze gaztetteiket. Ezt gazdasági virtuális börtönnel érik el. Az áldozatot amennyire csak lehet lenullázzák anygilag, hogy minimálisra csökkentsék védekező képességét. Ne tudjon elmenekülni, műszakilag felzárkózni.

Ma, amikor a támadások miatt kénytelen voltam elhagyni a lakásom, megfigyeltem, hogy egy drón követett. Le is fényképeztem. Felhívom az áldozatok figyelmét, hogy tegyék ugyanezt. Mivel éjszaka volt, csillagnak álcázták. De látszott, hogy nem az, közelebb volt a Földhöz.
Ma éjjel semennyit sem aludtam, kivéve, amikor annyi fejlövés ért, hogy elájultam egy rövid időre. Minden állításomat bizonyítani tudom és fogom a bíróság előtt. Meg kell állítani a népirtást, a pszichopatákat!"
Egyesek kifogásolták a stílust, mellyel dr. Horton minősíti a bűnözőket. Nos, talán bizony csókolja homlokon őket, hogy milyen ügyesek? Még a gépét is sikerült feltörniük, tényleg nagyon ügyesek. Ügyes gazemberek, valóban. És akkor valakinek az szúr szemet, hogy kendőzetlenül megmondja a véleményét róluk. Micsoda álszentség!
Dr. Horton válasza:
What are you on about? I LOVE swearing! 😄
Not gonna give it up because
a) it's part of my Hungarian identity
b) it's therapeutic and energising for me
c) it helps others out of learned helplessness
d) it activates others to break out, think outside the box
Swearing is👍
Frissítés:
A háborús bűnösök köztünk vannak...
Most még szervezett zaklató, stalker a nevük...
Szerző, 2018.06.13.
Ma zuhogó esőben sétáltam végig a városon.Szándékosan, mert kíváncsi voltam, képesek lesznek-e szervezett zaklatóék ilyen időben is követni. Hát képesek voltak. Álldogálltak hűségesen a szakadó esőben és pötyögtették szorgalmasan a telefonjukat. Fiatal tizenéves sápadt, sovány, tetovált kamaszok, fiúk és lányok egyaránt kifejezéstelen arccal. És irányítóik. 50-60 éves férfiak. Megy a toborozás. Meg vannak jelölve, fekete csillagot tetováltak a karjukra. Komoly, fegyelmezett arccal hajtották végre a feladatot, történetesen az én zaklatásomat. Mint a katonák.
És az emberek még mindig elvannak a maguk békés kis világában.
A számítógépemet vittem újratelepíteni, mert már egy betűt sem engedtek leírni a hackerek, azonnal lekapcsolták a gépem az internetről.
Ismerősök nevében írogatnak nekem, ezért már senki üzenetére nem merek válaszolni. Mert lehet, hogy közben a zaklatókkal beszélgetek.
A gépet újratelepítették, mégis meg tudják szakítani az internet kapcsolatot. Tehát nem csak a gépet hackelték meg.
Még valami fontos infó a zaklatók számára, mert úgyis csak ők olvassák soraimat : )
A gépem kiírta, melyik városból próbáltátok feltörni a postafiókomat. Az Ip-címeteket is. Lefényképeztem. Gondoltam, megőrzöm emlékül.
2018.06.14.
A szervezett zaklatók tulajdonképpen szorgalmas emberek. Ez a munkahelyük, és azt kell mondanom, hogy nagyon lelkiismeretesen megdolgoznak a pénzükért.
Szerző,2018.06.14.
Személyes tapasztalat: ma a munkahelyem előtt várt az egyik hűségesen, és csak akkor fogta menekülőre, amikor látta, hogy gyanút fogtam, felismertem.
Szerző,2018.06.14
A szervezett zaklatás egyfajta turizmussá is vált. Észrevettem, hogy más városokból is átruccannak zaklatók megtekinteni a turistalátványosságot, egész pontosan: engem.😂Eddig összesen 5 különböző városból érkező szervezett zaklató turistacsoportot számláltam össze.
Szerző,2018.06.14
A város hálával tartozik nekem: fellendítem a turizmusát. Mert hát kíváncsiak szegények. Mármint szervezett zaklatóék. A 24/7-es kukkolás már nem elég nekik. Élőshow-ra vágynak. Fertő.🤢
Szerző, Jun 15
A számítógépem folyamatos hackertámadások alatt áll. A víruskereső a következőket mutatta ki: 1.A hackerek megszerezték a postafiókom jelszavát, és megpróbáltak bejutni (sikerült is nekik).
Dr. Horton leírja, milyen egy célszemély "üdülése":

Megjegyzések

  1. Szia!
    Nem szívesen pötyögök bele ebbe a klassz írásba, de ha már szó volt a heckerekről, pc-ről, internetről, akkor essék szó a wifiről és a routerről is. Gyakori mostanában, hogy meghekkelik a WiFi router DNS beállítását, azaz a DNS szerver címét átírják egy másikra a WiFi router beállításaiban. Erre abból lehet rájönni, hogy a szolgáltatód IP címe egyezik e azzal, amit a szemed lát. Mondjuk ha a sokjegyű szám egy másik országra utal, akkor az azonnali beavatkozást igényel. (Rákereséssel meg lehet nézni, hogy az országok azonosító számai mik)
    A root jelszót átírja maga mögött a hacker, ami valószínűleg egy bot (automatizáló program), ennek az a feladata, hogy sérülékeny routerek után kutasson a neten.
    Ilyenkor általában az a teendő, hogy hardveresen resetelni (újra indítani) kell a szoftvert
    és mindent visszaállítani a gyári beállításokra.

    Pár nagyon aktuális és idevonatkozó cikk a témában, mert egyre gyakoribbak ezek a támadások. Mostanában a tv és az elektronikus sajtó is rendszeresen foglalkozik ezzel:
    https://index.hu/tech/2016/07/20/most_megyunk_es_feltorjuk_az_on_wifijet/
    https://index.hu/tech/2018/06/07/sokkal_durvabb_az_orosz_kartevo_mint_gondoltak_az_on_routere_is_fertozott_lehet/ (fontos, mert benne vannak az érintett modellek)
    http://www.technokrata.hu/egazdasag/adatvedelem/2018/03/15/a-router-unkon-keresztul-is-kepesek-kemkedni-utanunk/
    http://hvg.hu/tudomany/20140304_feltort_routerek_dns_beallitasok
    http://www.origo.hu/techbazis/20170419-vedtelen-routereket-javit-a-nevtelen-hacker.html
    További érdekességek:
    http://www.origo.hu/techbazis/20151028-wifi-atlat-a-falon-vezetek-nelkuli-halozat-internet-mit.html
    https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/02/08/siman_feltorhetok_az_okostevek/
    https://www.youtube.com/watch?v=RzDVcexKWWM Ez meg egy routerbe szerelt kémkamera)

    VálaszTörlés
  2. Most hallottam megbízható forrásból, hogy az ultrahangfegyverek ellen (mert sokszor már nem is mikrohullámmal dolgoznak a bűnszervezetek) a homok védhetne meg, azt kellene keringtetni zárt rendszerben. Amikor már összetapad (összeállt), onnantól már az sem véd.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése